WMHC Avanti

WMHC Avanti kun je vinden aan de Jaspersweg 11 in Winterswijk.

Meer informatie over WMHC Avanti in Winterswijk

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Winterswijk of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is WMHC Avanti wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, WMHC Avanti in Winterswijk is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is WMHC Avanti vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is WMHC Avanti in Winterswijk meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over WMHC Avanti ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Jaspersweg 11 in Winterswijk. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 543 518 090, of door te mailen via de website: https://www.wmhc-avanti.nl/

Hoe kom je bij WMHC Avanti? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WMHC Avanti het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. WMHC Avanti

Bezoekers bekeken ook