HV De Terriërs

HV De Terriërs kun je vinden aan de Het Zevenhuizen 50 in Heiloo.

Meer informatie over HV De Terriërs in Heiloo

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Heiloo of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HV De Terriërs wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HV De Terriërs in Heiloo is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HV De Terriërs vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HV De Terriërs in Heiloo meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HV De Terriërs ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Het Zevenhuizen 50 in Heiloo. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 72 533 4835, of door te mailen via de website: http://www.hvdeterriers.nl/

Hoe kom je bij HV De Terriërs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HV De Terriërs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HV De Terriërs

Bezoekers bekeken ook