Gelderse Hockey Vallei

Gelderse Hockey Vallei kun je vinden aan de Bornsesteeg 2 in Wageningen.

Meer informatie over Gelderse Hockey Vallei in Wageningen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Wageningen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Gelderse Hockey Vallei wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Gelderse Hockey Vallei in Wageningen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Gelderse Hockey Vallei vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Gelderse Hockey Vallei in Wageningen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Gelderse Hockey Vallei ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Bornsesteeg 2 in Wageningen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 317 842 242, of door te mailen via de website: http://geldersehockeyvallei.nl/

Hoe kom je bij Gelderse Hockey Vallei? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gelderse Hockey Vallei het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Gelderse Hockey Vallei

Bezoekers bekeken ook