Fantastick

Fantastick kun je vinden aan de Mondriaanstraat 15 in Drunen.

Meer informatie over Fantastick in Drunen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Drunen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Fantastick wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Fantastick in Drunen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Fantastick vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Fantastick in Drunen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Fantastick ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Mondriaanstraat 15 in Drunen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 13112158, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Fantastick? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fantastick het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Fantastick

Bezoekers bekeken ook