Hockey Club Rotterdam

Hockey Club Rotterdam kun je vinden aan de Hazelaarweg 2 in Rotterdam.

Meer informatie over Hockey Club Rotterdam in Rotterdam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Rotterdam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Club Rotterdam wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Club Rotterdam in Rotterdam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Club Rotterdam vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Club Rotterdam in Rotterdam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Club Rotterdam ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Hazelaarweg 2 in Rotterdam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 10 465 1664, of door te mailen via de website: http://hcr.nl/

Hoe kom je bij Hockey Club Rotterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Club Rotterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Club Rotterdam

Bezoekers bekeken ook