Nederlandse Floorball en Unihockey Bond

Nederlandse Floorball en Unihockey Bond kun je vinden aan de Wattbaan 31-49 in Nieuwegein.

Meer informatie over Nederlandse Floorball en Unihockey Bond in Nieuwegein

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Nieuwegein of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Nederlandse Floorball en Unihockey Bond wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Nederlandse Floorball en Unihockey Bond in Nieuwegein is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Nederlandse Floorball en Unihockey Bond vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Nederlandse Floorball en Unihockey Bond in Nieuwegein meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Nederlandse Floorball en Unihockey Bond ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Wattbaan 31-49 in Nieuwegein. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 30 751 3831, of door te mailen via de website: http://floorball.nl/

Hoe kom je bij Nederlandse Floorball en Unihockey Bond? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nederlandse Floorball en Unihockey Bond het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Nederlandse Floorball en Unihockey Bond

Bezoekers bekeken ook