Gooische Hockey Club

Gooische Hockey Club kun je vinden aan de Meerweg 75 in Bussum.

Meer informatie over Gooische Hockey Club in Bussum

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Bussum of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Gooische Hockey Club wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Gooische Hockey Club in Bussum is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Gooische Hockey Club vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Gooische Hockey Club in Bussum meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Gooische Hockey Club ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Meerweg 75 in Bussum. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.gooische.nl/

Hoe kom je bij Gooische Hockey Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gooische Hockey Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Gooische Hockey Club

Bezoekers bekeken ook