Hockeyclub Kromme Rijn

Hockeyclub Kromme Rijn kun je vinden aan de Tolhuislaan 3b in Bunnik.

Meer informatie over Hockeyclub Kromme Rijn in Bunnik

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Bunnik of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Kromme Rijn wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Kromme Rijn in Bunnik is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Kromme Rijn vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Kromme Rijn in Bunnik meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Kromme Rijn ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Tolhuislaan 3b in Bunnik. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 30 751 2880, of door te mailen via de website: http://www.hckrommerijn.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub Kromme Rijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Kromme Rijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Kromme Rijn

Bezoekers bekeken ook