Mixed Hockey Club (MHC) Epe

Mixed Hockey Club (MHC) Epe kun je vinden aan de Wachtelenbergweg 13 in Epe.

Meer informatie over Mixed Hockey Club (MHC) Epe in Epe

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Epe of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mixed Hockey Club (MHC) Epe wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mixed Hockey Club (MHC) Epe in Epe is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mixed Hockey Club (MHC) Epe vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mixed Hockey Club (MHC) Epe in Epe meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mixed Hockey Club (MHC) Epe ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Wachtelenbergweg 13 in Epe. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 578 613 651, of door te mailen via de website: http://www.mhcepe.nl/

Hoe kom je bij Mixed Hockey Club (MHC) Epe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockey Club (MHC) Epe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mixed Hockey Club (MHC) Epe

Bezoekers bekeken ook