Cube Store Friesland

Cube Store Friesland kun je vinden aan de Hasker Utgongen 7 in Oudehaske.

Meer informatie over Cube Store Friesland in Oudehaske

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Oudehaske of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Cube Store Friesland wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Cube Store Friesland in Oudehaske is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Cube Store Friesland vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Cube Store Friesland in Oudehaske meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Cube Store Friesland ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Hasker Utgongen 7 in Oudehaske. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 513 677 234, of door te mailen via de website: http://www.haicobouma.nl/

Hoe kom je bij Cube Store Friesland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cube Store Friesland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Cube Store Friesland

Bezoekers bekeken ook