Panasj Amsterdam Zuid

Panasj Amsterdam Zuid kun je vinden aan de Hygiëaplein 47 in Amsterdam.

Meer informatie over Panasj Amsterdam Zuid in Amsterdam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amsterdam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Panasj Amsterdam Zuid wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Panasj Amsterdam Zuid in Amsterdam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Panasj Amsterdam Zuid vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Panasj Amsterdam Zuid in Amsterdam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Panasj Amsterdam Zuid ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Hygiëaplein 47 in Amsterdam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 14425785, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Panasj Amsterdam Zuid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Panasj Amsterdam Zuid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Panasj Amsterdam Zuid

Bezoekers bekeken ook