Maassluise Hockeyvereniging Evergreen

Maassluise Hockeyvereniging Evergreen kun je vinden aan de Doctor Albert Schweitzerdreef 431 in Maassluis.

Meer informatie over Maassluise Hockeyvereniging Evergreen in Maassluis

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Maassluis of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Maassluise Hockeyvereniging Evergreen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Maassluise Hockeyvereniging Evergreen in Maassluis is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Maassluise Hockeyvereniging Evergreen vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Maassluise Hockeyvereniging Evergreen in Maassluis meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Maassluise Hockeyvereniging Evergreen ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Doctor Albert Schweitzerdreef 431 in Maassluis. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: https://www.mhv-evergreen.nl/site/Default.asp

Hoe kom je bij Maassluise Hockeyvereniging Evergreen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maassluise Hockeyvereniging Evergreen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Maassluise Hockeyvereniging Evergreen

Bezoekers bekeken ook