HC AthenA

HC AthenA kun je vinden aan de Voorlandpad 13 in Amsterdam.

Meer informatie over HC AthenA in Amsterdam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amsterdam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HC AthenA wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HC AthenA in Amsterdam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HC AthenA vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HC AthenA in Amsterdam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HC AthenA ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Voorlandpad 13 in Amsterdam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 20 663 8894, of door te mailen via de website: http://www.hcathena.nl/

Hoe kom je bij HC AthenA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HC AthenA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HC AthenA

Bezoekers bekeken ook