HockeyPartner - Jouw partner in hockeymaterialen

HockeyPartner - Jouw partner in hockeymaterialen kun je vinden aan de Bedrijvenpark Twente 448 in Almelo.

Meer informatie over HockeyPartner - Jouw partner in hockeymaterialen in Almelo

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Almelo of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HockeyPartner - Jouw partner in hockeymaterialen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HockeyPartner - Jouw partner in hockeymaterialen in Almelo is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HockeyPartner - Jouw partner in hockeymaterialen vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HockeyPartner - Jouw partner in hockeymaterialen in Almelo meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HockeyPartner - Jouw partner in hockeymaterialen ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Bedrijvenpark Twente 448 in Almelo. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 88 008 1100, of door te mailen via de website: http://www.hockeypartner.nl/

Hoe kom je bij HockeyPartner - Jouw partner in hockeymaterialen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HockeyPartner - Jouw partner in hockeymaterialen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HockeyPartner – Jouw partner in hockeymaterialen

Bezoekers bekeken ook