Panasj Rotterdam

Panasj Rotterdam kun je vinden aan de Tjaskerlaan 22 in Rotterdam.

Meer informatie over Panasj Rotterdam in Rotterdam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Rotterdam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Panasj Rotterdam wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Panasj Rotterdam in Rotterdam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Panasj Rotterdam vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Panasj Rotterdam in Rotterdam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Panasj Rotterdam ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Tjaskerlaan 22 in Rotterdam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 22800964, of door te mailen via de website: https://www.panasj.nl/

Hoe kom je bij Panasj Rotterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Panasj Rotterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Panasj Rotterdam

Bezoekers bekeken ook