De Akkers Spijkcity

De Akkers Spijkcity kun je vinden aan de Noordakker 4 in Spijkenisse.

Meer informatie over De Akkers Spijkcity in Spijkenisse

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Spijkenisse of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is De Akkers Spijkcity wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, De Akkers Spijkcity in Spijkenisse is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is De Akkers Spijkcity vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is De Akkers Spijkcity in Spijkenisse meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over De Akkers Spijkcity ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Noordakker 4 in Spijkenisse. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij De Akkers Spijkcity? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Akkers Spijkcity het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. De Akkers Spijkcity

Bezoekers bekeken ook