Doetinchemse Hockey Club

Doetinchemse Hockey Club kun je vinden aan de Stokhorstweg 7 in Doetinchem.

Meer informatie over Doetinchemse Hockey Club in Doetinchem

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Doetinchem of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Doetinchemse Hockey Club wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Doetinchemse Hockey Club in Doetinchem is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Doetinchemse Hockey Club vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Doetinchemse Hockey Club in Doetinchem meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Doetinchemse Hockey Club ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Stokhorstweg 7 in Doetinchem. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 314 332 761, of door te mailen via de website: https://www.doetinchemsehockeyclub.nl/

Hoe kom je bij Doetinchemse Hockey Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Doetinchemse Hockey Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Doetinchemse Hockey Club

Bezoekers bekeken ook