Hockeycl. Oranje-Rd Expl. B.V.

Hockeycl. Oranje-Rd Expl. B.V. kun je vinden aan de Charles Roelslaan 13 in Eindhoven.

Meer informatie over Hockeycl. Oranje-Rd Expl. B.V. in Eindhoven

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Eindhoven of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeycl. Oranje-Rd Expl. B.V. wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeycl. Oranje-Rd Expl. B.V. in Eindhoven is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeycl. Oranje-Rd Expl. B.V. vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeycl. Oranje-Rd Expl. B.V. in Eindhoven meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeycl. Oranje-Rd Expl. B.V. ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Charles Roelslaan 13 in Eindhoven. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 40 211 7684, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Hockeycl. Oranje-Rd Expl. B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeycl. Oranje-Rd Expl. B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeycl. Oranje-Rd Expl. B.V.

Bezoekers bekeken ook