Prins Sport Ommen

Prins Sport Ommen kun je vinden aan de 11 April Plein 15 in Ommen.

Meer informatie over Prins Sport Ommen in Ommen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Ommen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Prins Sport Ommen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Prins Sport Ommen in Ommen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Prins Sport Ommen vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Prins Sport Ommen in Ommen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Prins Sport Ommen ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op 11 April Plein 15 in Ommen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 529 456 460, of door te mailen via de website: https://prinssport.nl/

Hoe kom je bij Prins Sport Ommen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prins Sport Ommen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Prins Sport Ommen

Bezoekers bekeken ook