Perry Sport

Perry Sport kun je vinden aan de Drietrommeltjessteeg 2 in Zwolle.

Meer informatie over Perry Sport in Zwolle

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Zwolle of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Perry Sport wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Perry Sport in Zwolle is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Perry Sport vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Perry Sport in Zwolle meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Perry Sport ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Drietrommeltjessteeg 2 in Zwolle. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 38 423 0220, of door te mailen via de website: https://www.perrysport.nl/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=google-local

Hoe kom je bij Perry Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Perry Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Perry Sport

Bezoekers bekeken ook