Club Dé Hockey en Golfspecialist B.V.

Club Dé Hockey en Golfspecialist B.V. kun je vinden aan de Ringbaan-Zuid 301 in Tilburg.

Meer informatie over Club Dé Hockey en Golfspecialist B.V. in Tilburg

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Tilburg of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Club Dé Hockey en Golfspecialist B.V. wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Club Dé Hockey en Golfspecialist B.V. in Tilburg is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Club Dé Hockey en Golfspecialist B.V. vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Club Dé Hockey en Golfspecialist B.V. in Tilburg meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Club Dé Hockey en Golfspecialist B.V. ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Ringbaan-Zuid 301 in Tilburg. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 13 536 9273, of door te mailen via de website: https://club-hockey-golf.nl/

Hoe kom je bij Club Dé Hockey en Golfspecialist B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Club Dé Hockey en Golfspecialist B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Club Dé Hockey en Golfspecialist B.V.

Bezoekers bekeken ook