Prinsen Hockey

Prinsen Hockey kun je vinden aan de Meester Jan Gerritszlaan 83 in Haarlem.

Meer informatie over Prinsen Hockey in Haarlem

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Haarlem of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Prinsen Hockey wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Prinsen Hockey in Haarlem is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Prinsen Hockey vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Prinsen Hockey in Haarlem meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Prinsen Hockey ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Meester Jan Gerritszlaan 83 in Haarlem. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 23 202 0104, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Prinsen Hockey? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prinsen Hockey het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Prinsen Hockey

Bezoekers bekeken ook