MHC De Reigers

MHC De Reigers kun je vinden aan de Arnolduspark 5 in Hoofddorp.

Meer informatie over MHC De Reigers in Hoofddorp

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Hoofddorp of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is MHC De Reigers wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, MHC De Reigers in Hoofddorp is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is MHC De Reigers vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is MHC De Reigers in Hoofddorp meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over MHC De Reigers ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Arnolduspark 5 in Hoofddorp. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 23 561 3727, of door te mailen via de website: http://www.mhcdereigers.nl/

Hoe kom je bij MHC De Reigers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MHC De Reigers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. MHC De Reigers

Bezoekers bekeken ook