R.M.H.C. de Pelikaan

R.M.H.C. de Pelikaan kun je vinden aan de Heerma van Vossstraat 49 in Roosendaal.

Meer informatie over R.M.H.C. de Pelikaan in Roosendaal

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Roosendaal of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is R.M.H.C. de Pelikaan wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, R.M.H.C. de Pelikaan in Roosendaal is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is R.M.H.C. de Pelikaan vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is R.M.H.C. de Pelikaan in Roosendaal meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over R.M.H.C. de Pelikaan ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Heerma van Vossstraat 49 in Roosendaal. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 165 537 688, of door te mailen via de website: http://www.hcdepelikaan.nl/

Hoe kom je bij R.M.H.C. de Pelikaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R.M.H.C. de Pelikaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. R.M.H.C. de Pelikaan

Bezoekers bekeken ook