Laren Mixed Hockey Club

Laren Mixed Hockey Club kun je vinden aan de Eemnesserweg 33a in Laren.

Meer informatie over Laren Mixed Hockey Club in Laren

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Laren of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Laren Mixed Hockey Club wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Laren Mixed Hockey Club in Laren is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Laren Mixed Hockey Club vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Laren Mixed Hockey Club in Laren meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Laren Mixed Hockey Club ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Eemnesserweg 33a in Laren. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.lmhc.nl/

Hoe kom je bij Laren Mixed Hockey Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Laren Mixed Hockey Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Laren Mixed Hockey Club

Bezoekers bekeken ook