RKSV Heeze

RKSV Heeze kun je vinden aan de Sterkselseweg 51 in Heeze.

Meer informatie over RKSV Heeze in Heeze

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Heeze of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is RKSV Heeze wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, RKSV Heeze in Heeze is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is RKSV Heeze vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is RKSV Heeze in Heeze meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over RKSV Heeze ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Sterkselseweg 51 in Heeze. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 40 226 2698, of door te mailen via de website: http://www.rksvheeze.nl/

Hoe kom je bij RKSV Heeze? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RKSV Heeze het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. RKSV Heeze

Bezoekers bekeken ook