DMHC Shinty

DMHC Shinty kun je vinden aan de Hoofdstraat 21 in Driebergen-Rijsenburg.

Meer informatie over DMHC Shinty in Driebergen-Rijsenburg

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Driebergen-Rijsenburg of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is DMHC Shinty wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, DMHC Shinty in Driebergen-Rijsenburg is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is DMHC Shinty vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is DMHC Shinty in Driebergen-Rijsenburg meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over DMHC Shinty ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Hoofdstraat 21 in Driebergen-Rijsenburg. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 343 516 767, of door te mailen via de website: http://www.shinty.nl/

Hoe kom je bij DMHC Shinty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DMHC Shinty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. DMHC Shinty

Bezoekers bekeken ook