TTV Brunssum

TTV Brunssum kun je vinden aan de Planeetstraat 1 in Brunssum.

Meer informatie over TTV Brunssum in Brunssum

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Brunssum of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is TTV Brunssum wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, TTV Brunssum in Brunssum is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is TTV Brunssum vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is TTV Brunssum in Brunssum meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over TTV Brunssum ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Planeetstraat 1 in Brunssum. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 41884658, of door te mailen via de website: http://www.ttvbrunssum.nl/

Hoe kom je bij TTV Brunssum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TTV Brunssum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. TTV Brunssum

Bezoekers bekeken ook