Heerenveense Hockey Club "Quick-Stick"

Heerenveense Hockey Club "Quick-Stick" kun je vinden aan de It Hege Stik 11 in Heerenveen.

Meer informatie over Heerenveense Hockey Club "Quick-Stick" in Heerenveen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Heerenveen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Heerenveense Hockey Club "Quick-Stick" wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Heerenveense Hockey Club "Quick-Stick" in Heerenveen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Heerenveense Hockey Club "Quick-Stick" vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Heerenveense Hockey Club "Quick-Stick" in Heerenveen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Heerenveense Hockey Club "Quick-Stick" ? Je kunt de Sportclub bezoeken op It Hege Stik 11 in Heerenveen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 513 623 861, of door te mailen via de website: http://www.quickstick.nl/

Hoe kom je bij Heerenveense Hockey Club "Quick-Stick"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Heerenveense Hockey Club "Quick-Stick" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Heerenveense Hockey Club “Quick-Stick”

Bezoekers bekeken ook