Hockeyclub Asten-someren

Hockeyclub Asten-someren kun je vinden aan de Rootweg 3 in Asten.

Meer informatie over Hockeyclub Asten-someren in Asten

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Asten of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Asten-someren wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Asten-someren in Asten is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Asten-someren vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Asten-someren in Asten meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Asten-someren ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Rootweg 3 in Asten. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 493 691 086, of door te mailen via de website: http://www.hcas.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub Asten-someren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Asten-someren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Asten-someren

Bezoekers bekeken ook