Sportvereniging Excelsior

Sportvereniging Excelsior kun je vinden aan de Leigraafseweg 8 in Zetten.

Meer informatie over Sportvereniging Excelsior in Zetten

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Zetten of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sportvereniging Excelsior wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sportvereniging Excelsior in Zetten is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sportvereniging Excelsior vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sportvereniging Excelsior in Zetten meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sportvereniging Excelsior ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Leigraafseweg 8 in Zetten. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 488 451 805, of door te mailen via de website: https://www.excelsiorzetten.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Excelsior? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Excelsior het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sportvereniging Excelsior

Bezoekers bekeken ook