Intersport Gunneman

Intersport Gunneman kun je vinden aan de Steenweg 12 in Helmond.

Meer informatie over Intersport Gunneman in Helmond

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Helmond of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Intersport Gunneman wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Intersport Gunneman in Helmond is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Intersport Gunneman vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Intersport Gunneman in Helmond meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Intersport Gunneman ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Steenweg 12 in Helmond. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 492 565 685, of door te mailen via de website: https://www.intersport.nl/storedetail?storeID=516151&utm_source=google-maps&utm_medium=organic&utm_campaign=gmb

Hoe kom je bij Intersport Gunneman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Intersport Gunneman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Intersport Gunneman

Bezoekers bekeken ook