IJshockeyvereniging Alcmaria Flames

IJshockeyvereniging Alcmaria Flames kun je vinden aan de Terborchlaan 299 in Alkmaar.

Meer informatie over IJshockeyvereniging Alcmaria Flames in Alkmaar

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Alkmaar of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is IJshockeyvereniging Alcmaria Flames wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Vereniging of organisatie is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, IJshockeyvereniging Alcmaria Flames in Alkmaar is er voor alle niveaus. Het is een ideale Vereniging of organisatie om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is IJshockeyvereniging Alcmaria Flames vooral een Vereniging of organisatie waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is IJshockeyvereniging Alcmaria Flames in Alkmaar meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over IJshockeyvereniging Alcmaria Flames ? Je kunt de Vereniging of organisatie bezoeken op Terborchlaan 299 in Alkmaar. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.alcmariaflames.nl/

Hoe kom je bij IJshockeyvereniging Alcmaria Flames? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJshockeyvereniging Alcmaria Flames het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. IJshockeyvereniging Alcmaria Flames

Bezoekers bekeken ook