Davelaar Sport

Davelaar Sport kun je vinden aan de Passage 52 in Veenendaal.

Meer informatie over Davelaar Sport in Veenendaal

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Veenendaal of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Davelaar Sport wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Davelaar Sport in Veenendaal is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Davelaar Sport vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Davelaar Sport in Veenendaal meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Davelaar Sport ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Passage 52 in Veenendaal. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 318 479 050, of door te mailen via de website: http://www.davelaarsport.nl/

Hoe kom je bij Davelaar Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Davelaar Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Davelaar Sport

Bezoekers bekeken ook