Athletesports

Athletesports kun je vinden aan de Kitmanstraat 1-B in Alkmaar.

Meer informatie over Athletesports in Alkmaar

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Alkmaar of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Athletesports wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Athletesports in Alkmaar is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Athletesports vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Athletesports in Alkmaar meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Athletesports ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Kitmanstraat 1-B in Alkmaar. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 21363299, of door te mailen via de website: https://www.athletesports.nl/

Hoe kom je bij Athletesports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Athletesports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Athletesports

Bezoekers bekeken ook