Sportclub Oranje-Zwart Helmond

Sportclub Oranje-Zwart Helmond kun je vinden aan de Govert Flinckstraat 25 in Helmond.

Meer informatie over Sportclub Oranje-Zwart Helmond in Helmond

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Helmond of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sportclub Oranje-Zwart Helmond wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sportclub Oranje-Zwart Helmond in Helmond is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sportclub Oranje-Zwart Helmond vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sportclub Oranje-Zwart Helmond in Helmond meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sportclub Oranje-Zwart Helmond ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Govert Flinckstraat 25 in Helmond. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 492 772 002, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Sportclub Oranje-Zwart Helmond? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportclub Oranje-Zwart Helmond het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sportclub Oranje-Zwart Helmond

Bezoekers bekeken ook