Hcso

Hcso kun je vinden aan de Manegelaan 3 in Stadskanaal.

Meer informatie over Hcso in Stadskanaal

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Stadskanaal of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hcso wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hcso in Stadskanaal is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hcso vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hcso in Stadskanaal meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hcso ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Manegelaan 3 in Stadskanaal. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 599 639 670, of door te mailen via de website: http://www.hcso.nl/

Hoe kom je bij Hcso? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hcso het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hcso

Bezoekers bekeken ook