MHC Udenhout

MHC Udenhout kun je vinden aan de Sportlaan 15D in Udenhout.

Meer informatie over MHC Udenhout in Udenhout

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Udenhout of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is MHC Udenhout wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, MHC Udenhout in Udenhout is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is MHC Udenhout vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is MHC Udenhout in Udenhout meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over MHC Udenhout ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Sportlaan 15D in Udenhout. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 13 511 1067, of door te mailen via de website: http://www.mhcudenhout.nl/

Hoe kom je bij MHC Udenhout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MHC Udenhout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. MHC Udenhout

Bezoekers bekeken ook