Sander Collewijn

Sander Collewijn kun je vinden aan de Derde Helmersstraat 28 in Amsterdam.

Meer informatie over Sander Collewijn in Amsterdam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amsterdam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sander Collewijn wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sander Collewijn in Amsterdam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sander Collewijn vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sander Collewijn in Amsterdam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sander Collewijn ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Derde Helmersstraat 28 in Amsterdam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 50663000, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Sander Collewijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sander Collewijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sander Collewijn

Bezoekers bekeken ook