Sporthal Lewenborg

Sporthal Lewenborg kun je vinden aan de Kajuit 323 in Groningen.

Meer informatie over Sporthal Lewenborg in Groningen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Groningen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sporthal Lewenborg wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportcomplex is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sporthal Lewenborg in Groningen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportcomplex om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sporthal Lewenborg vooral een Sportcomplex waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sporthal Lewenborg in Groningen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sporthal Lewenborg ? Je kunt de Sportcomplex bezoeken op Kajuit 323 in Groningen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.sport050.nl/sportlocaties/sporthallen/sporthal-lewenborg

Hoe kom je bij Sporthal Lewenborg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sporthal Lewenborg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sporthal Lewenborg

Bezoekers bekeken ook