Van Hornehal

Van Hornehal kun je vinden aan de Rijksweg 7A in Horn.

Meer informatie over Van Hornehal in Horn

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Horn of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Van Hornehal wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportcomplex is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Van Hornehal in Horn is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportcomplex om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Van Hornehal vooral een Sportcomplex waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Van Hornehal in Horn meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Van Hornehal ? Je kunt de Sportcomplex bezoeken op Rijksweg 7A in Horn. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Van Hornehal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Hornehal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Van Hornehal

Bezoekers bekeken ook