Sporthal de Bunders

Sporthal de Bunders kun je vinden aan de De Bunders 1 in Veghel.

Meer informatie over Sporthal de Bunders in Veghel

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Veghel of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sporthal de Bunders wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportcomplex is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sporthal de Bunders in Veghel is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportcomplex om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sporthal de Bunders vooral een Sportcomplex waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sporthal de Bunders in Veghel meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sporthal de Bunders ? Je kunt de Sportcomplex bezoeken op De Bunders 1 in Veghel. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 413 381 090, of door te mailen via de website: https://www.sporthal.nl/sporthal-veghel/sporthal-de-bunders

Hoe kom je bij Sporthal de Bunders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sporthal de Bunders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sporthal de Bunders

Bezoekers bekeken ook