Hockey Vereniging Westland

Hockey Vereniging Westland kun je vinden aan de De Hoge Bomen, Sportpark de Hoge Bomen 2 in Naaldwijk.

Meer informatie over Hockey Vereniging Westland in Naaldwijk

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Naaldwijk of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Vereniging Westland wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportcomplex is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Vereniging Westland in Naaldwijk is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportcomplex om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Vereniging Westland vooral een Sportcomplex waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Vereniging Westland in Naaldwijk meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Vereniging Westland ? Je kunt de Sportcomplex bezoeken op De Hoge Bomen, Sportpark de Hoge Bomen 2 in Naaldwijk. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 174 626 446, of door te mailen via de website: http://www.hvwestland.nl/

Hoe kom je bij Hockey Vereniging Westland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Vereniging Westland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Vereniging Westland

Bezoekers bekeken ook