Wielerbaan Geleen

Wielerbaan Geleen kun je vinden aan de Kummenaedestraat in Geleen.

Meer informatie over Wielerbaan Geleen in Geleen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Geleen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Wielerbaan Geleen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportcomplex is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Wielerbaan Geleen in Geleen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportcomplex om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Wielerbaan Geleen vooral een Sportcomplex waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Wielerbaan Geleen in Geleen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Wielerbaan Geleen ? Je kunt de Sportcomplex bezoeken op Kummenaedestraat in Geleen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 27074453, of door te mailen via de website: http://www.stichtingwielerbaangeleen.com/

Hoe kom je bij Wielerbaan Geleen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wielerbaan Geleen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Wielerbaan Geleen

Bezoekers bekeken ook