Hoge Neerstraat

Hoge Neerstraat kun je vinden aan de Olympiade in Etten-Leur.

Meer informatie over Hoge Neerstraat in Etten-Leur

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Etten-Leur of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hoge Neerstraat wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportcomplex is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hoge Neerstraat in Etten-Leur is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportcomplex om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hoge Neerstraat vooral een Sportcomplex waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hoge Neerstraat in Etten-Leur meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hoge Neerstraat ? Je kunt de Sportcomplex bezoeken op Olympiade in Etten-Leur. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Hoge Neerstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hoge Neerstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hoge Neerstraat

Bezoekers bekeken ook