Sportplay Hattem

Sportplay Hattem kun je vinden aan de Kerkstraat 30 in Hattem.

Meer informatie over Sportplay Hattem in Hattem

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Hattem of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sportplay Hattem wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sportplay Hattem in Hattem is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sportplay Hattem vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sportplay Hattem in Hattem meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sportplay Hattem ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Kerkstraat 30 in Hattem. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 38 444 9474, of door te mailen via de website: http://www.sportplay.nl/

Hoe kom je bij Sportplay Hattem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportplay Hattem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sportplay Hattem

Bezoekers bekeken ook