het HockeyCentrum

het HockeyCentrum kun je vinden aan de Koninginnesingel 7 in Venlo.

Meer informatie over het HockeyCentrum in Venlo

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Venlo of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is het HockeyCentrum wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, het HockeyCentrum in Venlo is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is het HockeyCentrum vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is het HockeyCentrum in Venlo meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over het HockeyCentrum ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Koninginnesingel 7 in Venlo. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 77 763 0101, of door te mailen via de website: http://www.hethockeycentrum.nl/

Hoe kom je bij het HockeyCentrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je het HockeyCentrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. het HockeyCentrum

Bezoekers bekeken ook