Intersport Vanderveen

Intersport Vanderveen kun je vinden aan de Koopmansplein 16 in Assen.

Meer informatie over Intersport Vanderveen in Assen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Assen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Intersport Vanderveen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Intersport Vanderveen in Assen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Intersport Vanderveen vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Intersport Vanderveen in Assen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Intersport Vanderveen ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Koopmansplein 16 in Assen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 592 331 227, of door te mailen via de website: https://www.intersport.nl/storedetail?storeID=516034&utm_source=google-maps&utm_medium=organic&utm_campaign=gmb

Hoe kom je bij Intersport Vanderveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Intersport Vanderveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Intersport Vanderveen

Bezoekers bekeken ook