HockeyToday

HockeyToday kun je vinden aan de Absdaalseweg 12 in Hulst.

Meer informatie over HockeyToday in Hulst

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Hulst of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HockeyToday wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HockeyToday in Hulst is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HockeyToday vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HockeyToday in Hulst meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HockeyToday ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Absdaalseweg 12 in Hulst. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 114 314 837, of door te mailen via de website: http://www.hockeytoday.nl/

Hoe kom je bij HockeyToday? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HockeyToday het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HockeyToday

Bezoekers bekeken ook