Sportshop Relax

Sportshop Relax kun je vinden aan de Dorpstraat 12 in Maastricht.

Meer informatie over Sportshop Relax in Maastricht

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Maastricht of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sportshop Relax wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sportshop Relax in Maastricht is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sportshop Relax vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sportshop Relax in Maastricht meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sportshop Relax ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Dorpstraat 12 in Maastricht. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 43 361 3136, of door te mailen via de website: http://www.relaxsport.nl/

Hoe kom je bij Sportshop Relax? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportshop Relax het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sportshop Relax

Bezoekers bekeken ook